Sluit je aan

100% groene stroom én energie uit eigen stad

Meer massa en kracht

Blijstroom wil massa maken in Rotterdam. Hoe groter de club, hoe meer kracht. Om samen energie op te wekken. Goed(e) energie in te kopen. En andere projecten te doen die Rotterdam duurzaam maken. Sluit je aan bij deze beweging.

Energie via Blijstroom

Neem via Blijstroom energie af en krijg 100% Nederlandse windstroom. En het CO2 van je gas wordt volledig gecompenseerd. De tarieven zijn bovendien superscherp. Nu is Greenchoice onze energiepartner, de groenste stroomleverancier van Nederland.

Leuke dingen doen

Met je overstap draag je bij aan de lokale opwekking van energie. Als we met genoeg zijn, regelen we misschien wel een eigen windmolen. In Rotterdam uiteraard. Of iets anders leuks. In coöperatie Blijstroom denk en beslis jij daarover mee. Heel tof.

Daarom stap je over

  • Je wordt lid van Blijstroom: de Rotterdamse energiecoöperatie.

  • Samen kopen we onze energie in: zo goed en zo groen mogelijk.

  • Daarmee hebben we invloed: op onze stad Rotterdam en op onze energiepartner.

  • En wat we met elkaar verdienen investeren we in een duurzamer Rotterdam.

Ik wil overstappen

Over de betaling

Het eerste wat we doen, is checken of je kan overstappen. Dat is vaak snel bevestigd. De facturen voor je energieverbruik komen vanaf je overstap rechtstreeks van Greenchoice. Blijstroom zal ieder jaar zelf de contributie incasseren van je bankrekening. Met jouw deelname investeer je mee in een energieneutraal Rotterdam.

Vragen? Mail of bel ons gerust. Of kijk hieronder bij wat anderen wilden weten.

Veelgestelde vragen

Is overstappen ingewikkeld?

Kind kan de was doen. Sterker nog: wij doen die was. Na het invullen van het formulier (overstappen of mee-investeren) regelt Blijstroom de overstap.

Is Greenchoice niet heel duur, als 100% groene stroomleverancier?

Dat is de grap: Greenchoice is goedkoper dan veel (vuile) energiereuzen. Greenchoice eindigt ieder jaar hoog in de lijstjes van voordelige aanbieders. Speciaal voor leden van Blijstroom is er een coöperatietarief met 100% zonnestroom en bosgecompenseerd gas.

Jullie regelen de overstap, maar wie krijgt het eventuele welkomstcadeau?

Als er een actie is, krijg jij natuurlijk het geschenk of het voordeel.