Sluit je aan

100% groene stroom én energie uit eigen stad

Meer massa en kracht

Blijstroom wil massa maken in Rotterdam. Hoe groter de club, hoe meer kracht. Om samen energie op te wekken. Goed(e) energie in te kopen. En andere projecten te doen die Rotterdam duurzaam maken. Sluit je aan bij deze beweging.

Energie via Blijstroom

Neem via Blijstroom energie af en krijg 100% Nederlandse windstroom. En het CO2 van je gas wordt volledig gecompenseerd. De tarieven zijn bovendien superscherp. Nu is Greenchoice onze energiepartner, de groenste stroomleverancier van Nederland.

Leuke dingen doen

Met je overstap draag je bij aan de lokale opwekking van energie. Als we met genoeg zijn, regelen we misschien wel een eigen windmolen. In Rotterdam uiteraard. Of iets anders leuks. In coöperatie Blijstroom denk en beslis jij daarover mee. Heel tof.

Daarom stap je over

  • Je wordt lid van Blijstroom: de Rotterdamse energiecoöperatie.

  • Samen kopen we onze energie in: zo goed en zo groen mogelijk.

  • Daarmee hebben we invloed: op onze stad Rotterdam en op onze energiepartner.

  • En wat we met elkaar verdienen investeren we in een duurzamer Rotterdam.

Ik wil overstappen

Over de betaling

Het eerste wat we doen, is checken of je kan overstappen. Dat is vaak snel bevestigd. De facturen voor je energieverbruik komen vanaf je overstap rechtstreeks van Greenchoice. Blijstroom zal ieder jaar zelf de contributie incasseren van je bankrekening. Met jouw deelname investeer je mee in een energieneutraal Rotterdam.

Vragen? Mail of bel ons gerust. Of kijk hieronder bij wat anderen wilden weten.

Veelgestelde vragen

Mijn huidige contract is nog niet afgelopen

Overstappen is mogelijk maar een eventuele boete kunnen wij niet voor je betalen. Vraag bij je huidige energieleverancier wat de eventuele boete is. Meestal kun je beter even wachten.

Is overstappen ingewikkeld?

Kind kan de was doen. Sterker nog: wij doen die was. Als je panelen koopt en wil overstappen naar Greenchoice, regelt Blijstroom de overstap. Overstappen hoeft echter niet.

Is Greenchoice niet heel duur, als 100% groene stroomleverancier?

Dat is de grap: Greenchoice is met haar 100% Nederlandse windenergie goedkoper dan de meeste (vuile) energiereuzen. Greenchoice eindigt ieder jaar hoog in de lijstjes van voordelige aanbieders. Het helpt natuurlijk dat Greenchoice geen maximale winst nastreeft.

Jullie regelen de overstap, maar wie krijgt het eventuele welkomstcadeau?

Als er een actie is, krijg jij natuurlijk het geschenk of het voordeel.

Contactformulier

Heb je een vraag, wil je helpen? Stuur ons een berichtje.